Dr. Caner CERECİ - Okul Müdürü

İlk, orta ve lise eğitimini Tarsus´ta tamamladı. 2005 yılında Ankara Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümünden, 2007 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden ve 2014 yılında Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi alanında yüksek lisansını ve 2016 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi alanında doktorasını tamamladı.

2005 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli okullarda okul yöneticiliği ve öğretmenlik yaptı. 01/10/2019 tarihinde Tarsus İstiklal İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğüne atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.

Uluslararası Sosyal Bilimlerde Mükemmellik Arayışı Dergisi’nin editörlüğünü yapmaktadır. Çeşitli akademik dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi, akademik kitap bölümleri ve kongre bildirileri bulunmaktadır. Çeşitli üniversitelerde lisans ve lisansüstü düzeyde dersler vermektedir. Eğitim Bilimleri ve Türk Dili ve Edebiyatı alanında bilimsel çalışmalarına devam etmektedir.

(324) 613 7205 (505) 814 2938 Eposta